dijous, 15 de març del 2018

Dos podis als dos dies de Requesens

Ha estat un gran cap de setmana de curses d'orientació. Es va córrer en aquests mapes fa un parell d'anys i tots sabíem el que ens esperava: un bosc d'alzines net, un gran mar de roques, i forts desnivells. Les curses prometien dificultat i diversió. Vam participar amb una desena d'orientadors de la secció.
Comença el cap de setmana amb la cursa de mitja distància, una cursa molt tècnica amb fites de força dificultat. Tot es disputa sota l'atenta mirada del castell de Requesens i del Puig Neulós que està a tocar. Cal navegar amb molta precaució entre la infinitat de roques que hi ha en algunes zones. Petits detalls poden suposar grans pèrdues de temps. Els més hàbils en aquestes condicions són el Roger Franquesa, Toni Medina i Montse Olmos que acaben el dia situats en posicions de podi. D'altres hem caigut en els paranys del terreny i ens caldrà millorar molt en la cursa del diumenge.

Alguns no en tenen prou amb les dues curses oficials i per la tarda també participen d'un divertit esprint per dins del castell de Requesens i la zona més propera.

Diumenge toca la cursa de llarga distància. Els traçats no són tan tècnics com el primer dia i prima més el físic i la velocitat de cursa. L'elecció de ruta en algun dels trams també té la seva importància. En Toni, només començar, nota un dolor muscular que fa que corri minvant de condicions físiques que l'impossibiliten defensar la seva posició de privilegi. Però tant Roger Franquesa en categoria H12, com Montse Olmos en H50 aconsegueixen pujar al podi dels dos dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada