divendres, 2 de març del 2018

Entre campions del món

Al llarg de 10 dies hem tingut per les nostres terres un bon grapat de campions del món participant en diverses curses i entrenaments. Suecs, finesos, noruecs, francesos, ... han competit per Barcelona, el Berguedà i les terres de Tarragona.
El mapa de Castillejos estrenat a finals de la temporada passada ha estat l’escenari escollit per la segona cursa de la Copa Catalana 2018 on hem pogut competir i alhora contemplar a tots aquests campions del món. Una desena d’orientadors de la secció ens hem desplaçat fins aquest campament militar abandonat. El mapa és ric en detalls i els traçats han estat entretinguts. Obligaven a fer bones eleccions de ruta i a estar atents en tot moment al terrenys, ja que la més petita distracció comportava veritables dificultats per a localitzar la fita buscada.
La munió d’estrangers que en lloc de córrer sembla que més aviat volen, ens han enfonsat a tots cap el final de les classificacions de les nostres respectives categories, excepte al més jove de tots. Roger Franquesa en la seva primera cursa del 2018 ha assolit una molt meritòria segona posició en H12, el primer podi de la secció d’aquesta temporada. Enhorabona Roger! Augurem que en aquest 2018 et veurem sovint en posicions de podi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada